Projecten Bouwbedrijf Jongejan V.O.F.
Wilt u verbeteringen in, aan of om uw woning laten uitvoeren, dan bent u bij ons aan het goede adres. Al sinds 1979 richten wij ons op diverse nieuwbouw- en verbouwingsprojecten van uiteenlopende aard.
In de linkerkolom treft u een aantal van onze projecten aan. Als u op een van deze projecten klikt, krijgt u een impressie van ons werk te zien.

Werkzaamheden
Bij bouwbedrijf Jongejan kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om onderhouds- of herstelwerkzaamheden, een verbouwing of een nieuwbouwproject, we hebben bewezen dat we op al deze terreinen kwaliteit leveren.

U kunt denken aan het plaatsen van een dakopbouw, een aanbouw, het maken en plaatsen van deuren en kozijnen, het vergroten van uw schuur of garage, een stenen tuinmuur, het creeëren van extra kamers op uw zolder, het isoleren van uw dak of aan het veranderen, vergroten of verplaatsen van uw toilet of badkamer.

Wij werken samen met met een vaste groep onderaannemers, bestaande uit electriciëns, loodgieters, metselaars, stucadoors, tegelzetters en schilders. Samen met hen kunnen wij uw wensen volledig realiseren. 

Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Projecten
In de rechterkolom treft u een aantal van onze projecten aan. Als u op een van deze projecten klikt, krijgt u een impressie van ons werk te zien.