het bedrijf

De onderneming

Bouwbedrijf Jongejan is een all round bouwbedrijf, gevestigd in Bergen (NH). De eigenaar van het bedrijf is Bas Jongejan.

Historie

Bouwbedrijf Jongejan bestaat al sinds 1979. Aanvankelijk lag de focus voornamelijk op het maken en plaatsen van keukens. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een all round bouwbedrijf waar u voor uiteenlopende werkzaamheden terecht kunt.

De werkplaats van Bouwbedrijf Jongejan bevindt zich op de Oude Bergerweg in Bergen.

Werkwijze

Voordat Bouwbedrijf Jongejan bij u aan de slag gaat, worden de werkzaamheden vooraf goed doorgesproken en wordt een prijsopgaaf gemaakt.

Op diverse klussen wordt samengewerkt met een selecte groep van onderaannemers. Bouwbedrijf Jongejan staat voor goede kwaliteit en garandeert dit ook voor haar onderaannemers.

Bij de uitvoering van werkzaamheden in een bewoonde woning, is Bouwbedrijf Jongejan er altijd alert op, dat er zo schoon mogelijk wordt gewerkt en dat uw interieur met zorg wordt behandeld.

Werkgebied

Onze huidige klantenkring bevindt zich overwegend in Bergen en omliggende plaatsen als Alkmaar, Schoorl, Warmenhuizen en Heerhugowaard. Ook heeft Bouwbedrijf Jongejan een aantal klanten in Amsterdam.